Assyst.dk
 
Untitled Document

RGK producerer en række forskellige hverdagsstole, hvoraf vi i Danmark har valgt at markedsføre de 2 bedste modeller - HiLite Monoframe og Maxima .

HiLite Monoframe er en meget enkel stol med kun de allermest nødvendige rør. Der er ingen rør under sædet, hvilket gør stolen meget let f.eks. at løfte ind i en bil. HiLite Monoframe bygges af 25 mm rør, som giver stolen et robust og smart udseende.

Maxima er en stol med et typisk boxstel med en konstruktion af 19 mm rør, der giver en utrolig stabil og stærk stol. Selvom der er rør under sædet, kan den sagtens løftes ind i en bil. Maxima anbefales til meget kraftige personer, da stellet er ekstremt stærkt.

Fælles for de to modeller er, at stolene som standard leveres i Crom Molybdæn, der er en meget kraftig og forholdsvis let stållegering. Ønsker man en endnu lettere stol – fordi man evt. skal løfte stolen ind og ud af bilen - kan man for en merpris få stolen bygget i titanium.

Alle RGK-kørestole bygges efter mål til den person, der skal sidde i stolen. Når man har valgt, hvilken model, man synes om, så er der ingen begrænsninger i opbygningen af stolen. Alle opmålinger foretages i millimeter, hvilket betyder, at RGK kan producere en kørestol med en sædebredde på f.eks. 423 mm, sædedybde på 387 mm, højde fra gulv foran på 501 mm osv. osv.

Vi giver os meget tid til opmåling, så vi er sikre på, at vi første gang får lavet præcis den stol, der vil passe til brugeren.

Under opmålingen laves en grundig analyse af brugerens siddestilling, så vi sammen får ryglænet udformet, så det kommer til at yde optimal støtte for brugeren. Forrammen på stolen bliver ligeledes designet, så den stemmer overens med brugerens ønsker. Nogle vil gerne have en forramme, der smyger sig ind bag benene, mens andre gerne vil have meget luft omkring benene. Det hele kan lade sig gøre med en RGK-kørestol.

Der fåes alt muligt tænkeligt udstyr til en RGK-kørestol – og har du nogle specielle ønsker til netop din stol, så er RGK altid klar til at tage udfordringen op og forsøge at honorere dine ideer.

Som nævnt andetsteds, så findes der ingen RGK-standardstol, som bliver modificeret i håb om, at den kommer til at passe. Alle stole opbygges fra bunden med præcis de mål, som passer til dig.

HiLite Monoframe
Maxima